Holberg, kunst- en cultuurbedrijf
Welkom op onze website


Activiteitenagenda


Chassé Breda : CONCERT IN DE VORM VAN EEN PEER Nederlands Blazers Ensemble

Start:14-03-2023
20:30
Einde:14-03-2023
21:45

Een voorstelling over het leven van de componist Erik Satie, meester van het absurdisme, maar ook meester van de meest intieme, sensitieve muziek.Terug naar overzichtStructurele concertprogrammering 

* Kamermuziek Souvenir Tilburg, Concertzaal
* Chassé Klassiek Breda
* Kamermuziek Breda, Nieuwe Veste
* Cellofestival Dordrecht, Dordt in Cello  

 

 


Holberg, heeft sinds dit jaar een gediplomeerde fondsenwerver in huis. Officieel ingeschreven in het fondsenwervingsregister. Heb je een (cultureel of maatschappelijk) project, festival of initiatief en niet voldoende financiële middelen? Of wil je donateurs aan je binden? Nalatenschappen onderzoeken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 
 Holberg, verzorgt je gehele concert, festival of evenement.  In de vorm van projectleider of vertaler van je eigen wensen omzetten in resultaat.  Wil je inspiratie dan denken we graag met je mee. We kunnen ook vanaf de start een ontwerp voor je verzorgen om tot een gewenst resultaat te komen. 

We stoppen pas als jij tevreden bent!.

 

 

Binnen Holberg vinden ook uitvoerende muzikale activiteiten plaats.Lex Bergink is dirigent en hoboïst en werkt met veel verschillende orkesten en ensembles samen. Als vaste artistiek leider of incidenteel.   

   

E-mailen
Bellen