verbinden, verblijden, veraangenamen, verbazen, verspreiden, vermaken, verdiepen
=Cultuur 

Podia 

Holberg, programmeert structureel op 3 podia in Brabant, twee in Breda en één in Tilburg. Het uitgangspunt is om zoveel mogelijk aanvullend op elkaar te zijn. Koninklijke Kamermuziek Souvenir des Montagnards bestaat al enorm lang met een enorme traditie. Het publiek is enthousiast en sluit graag bij deze internationale concertserie aan. Vaste locatie is de fantastische concertzaal van Tilburg.

Holberg, is als eerste gestart op het podium van de concertzaal Nieuwe Veste in Breda. Een fantastische akoestiek waar publiek en musici heel graag komen. Het gastenboek is hier ieder concert weer het bewijs van. Inmiddels is de faam van deze serie bekend in Breda en omgeving.  Het concertzaaltje kan 250 bezoekers ontvangen. 

Bij Chassé Breda is veel mogelijk. Het is niet alleen kamermuziek wat hier op het programma staat maar juist iets grotere producties. Het podium, mogelijkheden en faciliteiten zijn hier fantastisch. Naast de klassieke serie is hier ook een speciale piano serie; de Steinway Sessie. De geweldige concertvleugel wordt bespeeld door toppianisten. 

En het 2 jaarlijkse cellofestival Dordt in Cello waar educatie en de concerten allemaal te volgen zijn gedurende 5 dagen.