KOMENDE PERIODE

  

Zaterdag 8 september,
IVC concert in de Bieb Den Bosch 16.00 uur

Zondag 9 september
Bossche Opera 15.00 uur

Zaterdag 15 september
Literaire Vaartocht op de Dieze

Vrijdag 12 oktober
Openingsseizoen Nieuwe Veste
Met Pieter Wispelwey en Paolo Giacometti

Zondag 25 november
15.00 en 20.00 uur Opera

Zondag 25 november
15.00 uur Cenakel Tilburg
Brabant Sinfonia
 

Zaterrdag 1 december
20.00 uur
NMWO, Nijmwegen, wereldpremière Noviomagus door Andreas van Zoulen, opdrachtcompositie 

 

 

 

 

 

 

Evelien Holster heeft zich de laatste jaren vooral beziggehouden met programmering en produceren. Haar uitdaging  zit in het vinden van musici en artiesten voor de juiste gelegenheid. Dit kan zijn in een volledige jaarprogrammering, zoals de internationale serie  Kamermuziek Breda. Maar ook voor incidentele muzikale invulling kunt u bij haar terecht.  Verder is ze actief als producent en organisator voor diverse festivals en incidentele activiteiten.  Met haar klassieke muzikale achtergrond en haar ruimte interesse in allerlei soorten muziek en anderszins is ze inmiddels op vele markten thuis.

 

Daarnaast  is Evelien is voordrachtskunstenaar en schrijft verhalen voor vertelvoorstellingen voor allerlei gelegenheden.   Ze heeft diverse masterclasses en opleidingen gevolgd.  De mondelinge cultuuroverdracht, dat is haar passie. Vaak gebruikt zij naast het verhaal, muziek en/of beeld omdat deze verschillende disciplines elkaar prachtig aanvullen en versterken.

Regelmatig verzorgt Evelien “verhalen op maat” en workshops voor bedrijven of particulieren. Centraal daarbij staan specifieke thema’s, toegespitst op de doelgroep. Evelien heeft een rijdend, rondtrekkend  theatertje, “TheaterPaars”.